Τρίτη , 1 Απριλίου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Πατούλης (πρόεδρος ΚΕΔΕ) : «Οι εικόνες ντροπής προέρχονται από την πανσπερμία ανθρώπων και δηλώσεων σε επίπεδο της διαχείρισης του προσφυγικού και πρέπει να σταματήσει τώρα ο αυτισμός της Κυβέρνησης…»

Γιώργος Πατούλης (πρόεδρος ΚΕΔΕ) : «Οι εικόνες ντροπής προέρχονται από την πανσπερμία ανθρώπων και δηλώσεων σε επίπεδο της διαχείρισης του προσφυγικού και πρέπει να σταματήσει τώρα ο αυτισμός της Κυβέρνησης…»

akasleof4Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών» ο Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος της ΚΕΔΕ έκανε λόγο για εικονική πραγματικότητα που εφαρμόζεται από τους ιθύνοντες στην επιλογή των χώρων φιλοξενίας των προσφύγων και μίλησε για τον ρόλο που πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αντιμετώπιση του όλου ζητήματος .

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Αποκαλυπτήρια χαρακτικού μνήμης και αγώνα για τα Τέμπη

Εκατοντάδες Γιαννιώτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν σήμερα το πρωί στα αποκαλυπτήρια χαρακτικού μνήμης και αγώνα για τα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x