Τετάρτη , 12 Μαρτίου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / Κωνσταντίνος Λουράντος : «Άφαντος» παραμένει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για τους φαρμακοποιούς. Για μένα αυτή η νοοτροπία είναι αυτό που ο λαός το λέει ξεφτίλα…»

Κωνσταντίνος Λουράντος : «Άφαντος» παραμένει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για τους φαρμακοποιούς. Για μένα αυτή η νοοτροπία είναι αυτό που ο λαός το λέει ξεφτίλα…»

61cc9e6eb5e2168a9451b657b13cc26d_LΜιλώντας  στο Δ/Ρ και στη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Κωνσταντίνος Λουράντος Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κατηγόρησε τον Υπουργό Υγείας για κλειστές πόρτες. Από τα τέλη Μαρτίου οπότε ο ΠΦΣ είχε την τελευταία συνάντηση μαζί του ο υπουργός σαν να αρνείται να μας ξαναδεί την στιγμή που υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες του κλάδου, όπως π.χ. η ρύθμιση του ωραρίου και το ζήτημα με τα ΜΥΣΥΦΑ. Σε ρόλο «φαντομά» ο αρμόδιος υπουργός, τον βλέπουμε να επισκέπτεται νοσοκομεία της χώρας με απίστευτα προβλήματα – και καλά κάνει – συναντά σωματεία και κλάδους της υγείας που επιθυμεί, έχει κλειστή όμως την πόρτα του για τους 11.000 φαρμακοποιούς και τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το κριτήριο των επιλογών του υπουργού, γνωρίζουμε όμως ότι όπου υπάρχουν προβλήματα δεν πρέπει απλά να διαπιστώνονται αλλά και να λύνονται. Με κλειστές πόρτες και αναπάντητες κλήσεις κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να βρει τη λύση του, εκτός αν πάμε σε λογικές τύπου «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα».Περιμένουμε από τον κ. Ξανθό απάντηση και συνάντηση.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ο Δήμος Ιωαννιτών και η ΔΕΥΑΙ επενδύουν στην ασφάλεια και την ποιότητα του νερού  

Δύο σημαντικές μελέτες που διασφαλίζουν την προστασία των υδατικών πόρων και την ποιότητα του πόσιμου ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x