Τετάρτη , 2 Απριλίου 2025
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Πρόταση ,με αιχμές ,της Ο.Γεροβασίλη ,προς Περιφερειακούς συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν , να παραιτηθούν

Πρόταση ,με αιχμές ,της Ο.Γεροβασίλη ,προς Περιφερειακούς συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν , να παραιτηθούν

HPIM1853[1]Ρεπορτάζ :Γιώργος Γκόντζος

 Να υποβάλλουν σύντομα τις παραιτήσεις τους, κάλεσε η επικεφαλής της παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” Όλγα Γεροβασίλη ,τους τρεις Περιφερειακούς συμβούλους οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν και σε πολιτικό επίπεδο προσχώρησαν στην Λαϊκή Ενότητα .Σε  σχετική δήλωση που διάβασε στο σημερινό Περιφερειακό συμβούλιο τονίζεται πως “η ανεξαρτητοποίηση για λόγους που αφορούν κεντρικές πολιτικές επιλογές, αποδυναμώνει την ουσία της αυτοτέλειας, της προγραμματικής σύμπλευσης και της αγωνιστικής διεκδίκησης που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει τα αυτοδιοικητικά σχήματα της ριζοσπαστικής αριστεράς..”

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη είναι η ακόλουθη

 “Η ανεξαρτητοποίηση από παρατάξεις της αυτοδιοίκησης, για λόγους που αφορούν κεντρικές πολιτικές επιλογές, αποδυναμώνει την ουσία της αυτοτέλειας, της προγραμματικής σύμπλευσης και της αγωνιστικής διεκδίκησης που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει τα αυτοδιοικητικά σχήματα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Δεν θα επιτρέψουμε σε πρώην μέλη της παράταξης -για λόγους που αφορούν τις φιλοδοξίες και το πολιτικό μέλλον του κόμματός τους- να τραυματίσουν την παράταξη και να εμποδίσουν τον αγώνα μας να αλλάξουμε το αυτοδιοικητικό τοπίο στην Ήπειρο. Συνεπές και ηθικό για ανθρώπους που έχουν θητεύσει στην αυτοδιοίκηση και την αριστερά θα ήταν να υποβάλλουν σύντομα και τις παραιτήσεις τους.”

Δείτε Επίσης

Αποκαλυπτήρια χαρακτικού μνήμης και αγώνα για τα Τέμπη

Εκατοντάδες Γιαννιώτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν σήμερα το πρωί στα αποκαλυπτήρια χαρακτικού μνήμης και αγώνα για τα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x