Δευτέρα , 31 Μαρτίου 2025
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Φώτης Βάββας (ΠΓΝΙ) : « Σήμερα Τρίτη υπάρχουν 2 περιστατικά Η1Ν1 στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και 3 ασθενείς στην Πνευμονολογική…».

Φώτης Βάββας (ΠΓΝΙ) : « Σήμερα Τρίτη υπάρχουν 2 περιστατικά Η1Ν1 στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και 3 ασθενείς στην Πνευμονολογική…».

nosokom_panepΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο Φώτης Βάββας Διοικητής Του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου παρέθεσε στοιχεία για την εξέλιξη των περιστατικών γρίπης Η1Ν1 στην περιοχή μας, τονίζοντας πως από τα 87 δείγματα που στάλθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ από το ΠΓΝΙ αποδείχθηκαν θετικά τα 34. Ο κ. Βάββας αναφέρθηκε ακόμη και στο παράλληλο πρόγραμμα στο χώρο της Υγείας .

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Αποκαλυπτήρια χαρακτικού μνήμης και αγώνα για τα Τέμπη

Εκατοντάδες Γιαννιώτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν σήμερα το πρωί στα αποκαλυπτήρια χαρακτικού μνήμης και αγώνα για τα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of


0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x