Τρίτη , 8 Απριλίου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / ΑΡΤΑ: Κυκλοφορούσε με πλαστά 20ευρα

ΑΡΤΑ: Κυκλοφορούσε με πλαστά 20ευρα

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας; άνδρας.  που κατηγορείται για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 14/10/2022 ο κατηγορούμενος πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα των -20- ευρώ για το αντίτιμο βενζίνης σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Άρτας, ενώ δύο ημέρες αργότερα αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να πληρώσει και πάλι στην ίδια επιχείρηση με πλαστό χαρτονόμισμα των -20- ευρώ.

Ύστερα από την ταυτοποίησή του για τις παραπάνω πράξεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν χθες το πρωί, ενώ στην κατοχή του και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πλαστά χαρτονομίσματα των -20- ευρώ, -4- κάλυκες διαμετρήματος 9mm και ζευγάρι χειροπέδες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας

Δείτε Επίσης

Δήμος Ζίτσας: Συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων για ζητήματα πυροπροστασίας

Συνάντηση με στόχο την ενημέρωση και ενεργοποίηση των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο ...