Τρίτη , 22 Απριλίου 2025
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Βραδινός περίπατος για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος στα Γιάννενα

Βραδινός περίπατος για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος στα Γιάννενα

Σειρά από βραδινούς συμβολικούς περιπάτους σε 14 πόλεις της Ελλάδας, διοργανώνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, το Walk for Wishes 2025.

Οι περίπατοι θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής, με την υποστήριξη και την αιγίδα των Δήμων, φωτίζοντας τον ελληνικό ουρανό στο χαρακτηριστικό μπλε του οργανισμού, με τη βοήθεια των φωτεινών βραχιολιών (armbands).

Στα Γιάννενα ο περίπατος θα γίνει στις 30 Απριλίου με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Μαβίλη, στις 8:15 μ.μ.. Το ίδιο βράδυ θα φωταγωγηθεί το Δημαρχείο Ιωαννίνων σε ένδειξη στήριξη του μηνύματος της Make – A -Wish.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής-29ηΑπριλίου- αποτελεί παγκόσμιο ορόσημο για το Make-A-Wish, καθώς σηματοδοτεί την επέτειο της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής, του μικρού Chris, που πριν από 45 χρόνια έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ίδρυση του οργανισμού.

Αναλυτικό πρόγραμμα και σημεία πώλησης ανά πόλη:
https://makeawish.gr/walk-for-wishes-2025/

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Δείτε Επίσης

“Αποκαθιστούμε τον δημόσιο χώρο – Δεν μας σταματούν οι βανδαλισμοί”

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης της αισθητικής του Δήμου, το οποίο υλοποιεί με ...